Ofera cadoul perfect de Valentine’s Day!

//Ofera cadoul perfect de Valentine’s Day!

Surprinde-ţi perechea de Valentine’s Day cu un cadou ce îi va plăcea cu siguranţă! Şi, pentru a avea o zi cu adevărat perfectă în doi, nu uita să-ţi oferi şi ţie un mic răsfăţ!

Vino la Factory Store în perioada 13-14 februarie 2017, achiziţionează produse în valoare de minim 400 lei şi primeşti automat un voucher-cadou în valoare de 50 lei, pe care să-l oferi perechii tale. Voucher-ul este valabil până la sfârşitul lunii februarie şi poate fi folosit la achiziţionarea oricăror produse din magazinul Factory Store în limita stocului disponibil.

Nu uita că în această perioadă avem şi super-reduceri de până la 50% la produsele FRANK WALDER, aşa că acum e cel mai potrivit moment pentru shopping!

Şi, pentru că ştim ce stresant poate fi pentru bărbaţi alergatul pe ultima sută de metri după cadoulperfect de Valentine’s Day, ne-am gândit să vă uşurăm viaţa, domnilor!

Astfel, pe langa optiunea voucher-ului, v-am pregătit o altă super-ofertă: la orice pereche de pantaloni de bărbaţi Meyer cumpăraţi în perioada 13-14 februarie 2017 primiţi automat o eşarfă cadou pentru perechea voastră.

 

 

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.