Cum sa profiti din plin de perioada reducerilor?

//Cum sa profiti din plin de perioada reducerilor?

 

Fiecare sezon al reducerilor este special, fiindcă în acest timp îţi poţi cumpăra cam tot ceea ce ţi s-a părut de neatins înainte. Mai mult, în această perioadă noi, la Factory Store am scos la înaintare tot ce avem mai bun la preţuri extraordinare, ca să facem loc noilor colecţii care stau să vină.

Ce ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături în acest sezon? În primul rând exact acele haine pe care le-ai ochit de ceva vreme, dar care nu au fost până acum pe lista ta de priorităţi. Dacă vii în această perioadă la noi, vei avea surpriza să constaţi că…au devenit subit o prioritate, pentru că s-au ieftinit simţitor.

 

 

 

În categoria aceasta intră orice, geci, jachete, jerseuri, bluze, pulovere, veste, topuri, eşarfe, toate din colecţiile tale preferate FRANK WALDER, inclusiv din ultima colecţie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chiar şi pentru domni Factory Store a pregătit super-oferte: cămăşi şi tricotaje Casa Moda, costume Paolo Rossi şi Diasim Style (de la Satu Mare) sau pantaloni şi sacouri Meyer, toate de o calitate ireproşabilă şi la preţuri promoţionale foarte avantajoase!

 

 

 

 

 

 

 

Deci nu mai sta pe gânduri! Spre deosebire de valul de cumpărături din preajma sărbătorilor, acum nu eşti presată de timp atunci când faci cumpărături, nu trebuie să cauţi cadouri contra-cronometru, nu trebuie să intuieşti ce şi-ar dori ceilalţi … Acum a venit vremea shopping-ului de răsfăţ şi relaxare!

 

 

 

Mai ales că în această perioadă la Factory Store, în incinta Held Fashion, în Cluj, pe Calea Baciului 80, avem săptămânal marfă proaspătă pe rafturi şi stocuri refăcute, toate la super-preţuri. Reduceri de până la 50% la marfa FRANK WALDER şi chiar mai mari la articolele pentru bărbaţi!

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.